Billig tannlege i utlandet, Tannklinikk i Polen
Billig tannlege i utlandet, Tannklinikk i Polen

Billig tannlege i utlandet – tannlege reiser til utlandet

Tannbehandling i Polen – hvorfor er det så stor forskjell på tannlegepriser i Krakow v/s Oslo? Hva koster det å gå til tannlegen i Polen?

Betegnelsen ” billig tannlege i Polen ” har fått ekstra oppmerksomhet den siste tiden. Hundrevis av nordmenn velger i dag tannbehandling hos de beste klinikkene i Polen og sparer opptil 70% i forhold til hva de ville måtte betale for tannbehandling i Norge.

Når man sammenligner priser på tannlegetjenester i Norge og i Polen ser man at tannlegetjenester som er dyre i Norge er langt mye billigere i Polen. Derfor snakker vi om “billig tannbehandling” i Polen. Prisforskjellene påvirkes av valutakursene (forhold av PLN til EUR og til NOK) og de generelle leve- og arbeidskostnadene i Norge, som er kjent for å være et av de dyreste landene i verden. Disse kostnadene inkluderer lønn til ansatte, kjøp av medisinsk utstyr og materialer (det samme utstyret og materialene er mye dyrere i Norge enn i Polen), i tillegg til mange andre faktorer.

Er billig tannbehandling i utlandet trygt?

Før du bestemmer deg for en tannlegeklinikk i utlandet bør du vurdere en rekke faktorer. Først og fremst må du se på om klinikken befinner seg i EU-land eller Schengen sonen, og hvis den gjør det så kan du anta at den oppfyller alle EU-kriteriene og standarder innenfor tannlegetjenester (på lik linje som Norge som nettopp ligger i Schengen sonen. Tannbehandling i IMPLANTIS i Kraków utføres etter regler og standarder brukt i EU-land.

Videre bruker vi de aller beste materialene tilgjengelige på markedet og som også brukes av tannleger både i Polen og i Norge, så vel som i andre europeiske land og USA.

IMPLANTIS tannklinikk ligger i Polens vakreste by – Krakow som kan nås fra NOK 200 (tur-retur) med flyselskapet RYANAIR. Flyreisen til Krakow varer fra 1,5 til 2 timer og kan sammenlignes med en kort biltur.

Veiledende priser på våre tannlegetjenester finner du i tabellen nedenfor. Kolonnen “billig tannlege” inkluderer priser i tannlegeklinikken Implantis i Krakow.

Før du bestiller flyreise til Krakow sender vi deg prisoverslag og informasjon om tidsrom for behandling på mail eller vi ringer deg på telefon.

Hva skjer etter ankomst til Krakow?

Etter 1,5 time flytur fra Norge sørger vårt personell for at pasienten kommer seg til hotellet og deretter til tannlegeklinikken Implantis.

Under hele oppholdet tas pasienten vare på av vårt medisinske personell samt en on-site dental treatment coordinator som hjelper pasienten med alt fra hotellbestilling til bestilling av de beste rundturene i Krakow og omegn.

Kostnader ved behandling og opphold i Polen er relativt lave sammenlignet med samme tannlegetjenester i Norge, derfor snakker vi om “billige tannleger” i utlandet.

Videre tilbyr vi en spesiell tilbudspakke til våre norske pasienter med en gratis:

diagnose, behandlingsplan, foreløpig konsultasjon, lokal bedøvelse, periapikalrøntgen, transport fra/til flyplassen -og til/fra hotellet og klinikken, spesialtilbud til våre pasienter og bestilling av hotell eller leilighet.

Kostnader ved behandling på IMPLANTIS – tannlegeklinikk og opphold i Krakow i Polen er relativt lave sammenlignet med samme tilbud i Norge, derfor snakker vi om billige tannleger eller billig tannbehandling i utlandet.

Takk og velkommen!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bilder av og etter tannbehandling  i IMPLANTIS – Billig tannlege i utlandet. Se mer…

Billig tannlege i utlandet

Billig tannlege i utlandet

Billig tannlege i Polen

Tannlegebehandling I Utlandet

 

Ring oss nå
×

Hallo!

Klikk på en av våre representanter nedenfor for å chatte på WhatsApp eller send oss ​​en e-post til office@implantis.com.pl

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?