DIO tannimplantater

DIO tannimplantater – utlandet?
DIO tannimplantater – utlandet?

DIO Tannimplantater, IMPLANTIS

DIO tannimplantater

Tannsykdommer eller manglende tenner kan føre til alvorlige sykdommer. Nå har forskerne oppdaget et sammenheng mellom tannproblemer og hjertesykdommer, sukkersyke, demens, revmatoid artritt, til og med prematur fødsel. Dessuten skal man ikke glemme at spisevansker i forbindelse med tygging kan føre til fordøyelsesbesvær, magesmerter og ha en sterk påvirkning på allmenn helsestilstand og livslengde. Det er derfor tannimplantater ble så populære mot slutten av 1900-tallet. Oppdagelsen av nye materialer og teknikker på dette odontologiske området har ført til en enorm økning i andel lykkede innsetninger av implantater. Tannimplantater ser ut som naturlige tenner. Med dem føler du deg like trygg når du skal smile, snakke eller spise som med naturlige tenner. Men de er nokså dyre, ikke minst i Skandinavia. I Norge må du betale minst 20.000 kroner per implantat. Selv for oss er dette ganske dyrt. Stadig flere nordmenn ser etter nye muligheter for å få billigere DIO tannimplantater. Utlandet tilbyr flere muligheter.

 era-zimmer Nobel biocare   Osstem

På en kort reise til Krakow i Polen kad du spare opp til 15.000 kr per tann. Selv med reiseutgifter, kan du spare betydelige summer uten å spare på tjenestekvaliteten. På f. eks. Implantis Dental Clinic i Krakow finner du ikke bare nyeste medisinsk og diagnostisk utstyr, blant annet USA-produserte endodontiske mikroskoper, men også dyktig, vennlig og kvalifisert personell, rådgivning og diskresjon. Dessuten jobber polske tannlegeklinikker i samsvar med EU-reglementer, noe som sikrer en god og effektiv tannbehandling.

DIO Polen

Polen, Krakow

implantis Krakow

Tannimplantater har frembrakt en ekte revolusjon i odontologi fordi de gjør det mulig å erstatte enkelte tenner – eller alle. Implantatene blir insatt i kjevebeinet. De er laget av titanium, metallet som mottas best av kroppen. Nå er det flere typer tannimplantater, men DIO implantatene er de nyeste, mest moderne og effektive. DIO implantatene kan settes inn så snart som den naturlige tannen trekkes ut, og dette er vanligvis den beste muligheten siden implantaten settes inn snarest mulig. DIO tannimplantater varer lengre enn både tannbroer og gebiss. Implantatene er spesielle kunstrøtter som de nye tennene festes til.

Selv om det alltid anbefales en god tannhygiene, dette blir enda viktigere når det først er insatt et tannimplantat. Manglende tannhygiene gjør det mulig for bakteriene å spre seg og dermed å forårsake betennelse av følsomme områder i munnen, noe som fører til at tannkjøttet trekkes tilbake. Men slapp av – det gjelder bare å pusse tennene jevnlig og grundig, noe som ikke blir så vanskelig når du engang har fått smilet og selvtilliten tilbake.

Men du bør ikke utsette inngrepet altfor lenge, for det kan føre til større komplikasjoner. Kjevebeina svekkes over tiden, og da kan det bli nødvendig å erstatte også dem. Det handler om et vanlig og rutinemessig inngrep, men det er best å få tannimplantater tidlig nok, i det naturlige kjevebeinet. Det er mange tannlegeklinniker her i landet hvor du kan få DIO tannimplantater. Utlandet tilbyr imidlertid rimeligere priser og muligheten til å reise og besøke nye land. Uansett bør du ikke nøle, for du fortjener en ny sjanse til å spise din favoritt mat og smile uten å bli sjenert.

DIO Tomasz Bobek - Implantis

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Dental implants placement procedure

Tannbehandling - Polen

Before and after dental implantation

Tannbehandling

 

Tomasz Bobek

Tannlege Polen Krakow

implanty zębów, implant zęba Kraków cena - dentysta - stomatolog

implant zęba Kraków cena - dentysta - stomatolog

dentysta Kraków, implant zęba Kraków cena - dentysta - stomatolog

Implantis-certificate-dentist-Poland-0005-212x300

 

Osstem implant CE

Osstem implant ISO

 

Ring oss nå
×

Hallo!

Klikk på en av våre representanter nedenfor for å chatte på WhatsApp eller send oss ​​en e-post til [email protected]

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?