Inlay

Keramiske Inlay
Keramiske Inlay

Inlay – Keramiske Onlay

Hos tannlegen behandles tenner med karies vanligvis med komposittfylling. Dessverre må komposittfyllingene byttes ut etter bare noen få år. Dette skyldes at det sammensatte materialet gjennomgår polymerisasjon, en prosess som gjør at det oppstår utettheter i kantene, og tennene blir utsatt for sekundærkaries. Komposittfyllinger gir ofte misfarging, noe som betyr at fargen forandres over tid. Abrasjonsbestandighet av kompositter er mye lavere enn på naturlige tenner, hvilket gjør at de stadig slites ned mot de motstående tennene. På denne måten er bittet under konstant ombygging, og som følge av dette vil bittet synke og forårsake tannslitasje på fortennene.

inlay, tannlege i Polen , tannklinikk i Krakow

Et alternativ til fyllingskompositter er keramiske inlays og onlays (avhengig av omfanget av tapet som skal rekonstrueres, onlay er mer omfattende, dvs. dekker større områder enn innlegg) .

Når tannlegen behandler en tann med keramiske inlay, må tannen først prepareres. Deretter tar tannlegen avtrykk som brukes til å lage en gipsmodell. Gipsmodellen sendes videre til et protetisk laboratorium som deretter bruker det til å fremstille et full-keramisk innlegg. Keramiske inlay har mye høyere tetthet, fargestabilitet, og er ikke utsatte for strukturelle forandringer. Dessuten har keramiske innlegg abrasjonsbestandighet tilsvarende hardheten på tannemalje.

Takket være innlegg- og onlay-fyllinger kan en forhindre tannslitasje på fortenner, oppnågode bittforhold samt høy estetikk som forblir uendret i årevis. Innlegg fremstilles av keramikk presset inn i et tidligere inntrykket mold og ved hjelp av en spesialisert ovn, noe som gir en jevn struktur som er meget sterk og stabil. Innlegget bindes til tannen med sementer som opprettholder uforanderlig gjennomskinnelighet og farge på tannen. Keramiske inlay er ofte umulig å skille fra naturlige tenner .

Vennligst sjekk vår priseroversikt samt våre gode pristilbud på keramiske inlay.

Inlay – Onlay i tannklinikk IMPLANTIS

Tannbehandling med innlegg fyllinger er en to-trinns tilsettingsprosess og blir derfor gjort over to tannlegebesøk:

  • Under ditt første besøk, vil tannlegen preparere tannen og ta avtrykk for et innlegg
  • Under ditt andre besøk, vil tannlegen sette inn innlegget i tannen og avslutte med å kontrollere det mot pasientens bitt og artikulasjon.

Keramiske inlay kan i noen tilfeller benyttes for gjenoppbygging av tenner etter rotfylling.

Innlegg brukes vanligvis ikke i behandling av fortenner og hjørnetenner.

onlay, tannklinikk i Krakow, tannbehandling i Polen

Keramiske inlay pris fra 2122 NOK

Implantis i Polen

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Tannbleking dental advisor

INLAY – ONLAY I TANNKLINIK I KRAKOW – IMPLANTIS DENTAL CLINIC
 onlay, tannlege

 

 

Ring oss nå
×

Hallo!

Klikk på en av våre representanter nedenfor for å chatte på WhatsApp eller send oss ​​en e-post til office@implantis.com.pl

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?