Komposittfyllinger

Profesjonell tannbehandling i Krakow
Profesjonell tannbehandling i Krakow

Komposittfyllinger, tannlege i utlandet

Komposittfyllinger, tannklinik i Krakow

Komposittfyllinger

Tannleger behandler ofte tenner med små, og av og til også mellomstore tannhull, med komposittfyllinger. Ved tannfylling med kompositter er det vanligst å sette bedøvelse i et større område eller rundt en nerve eller nervesenter.

Komposittfyllinger kalles ofte for estetiske eller hvite fyllinger. Komposittmaterialer som brukes i estetiske fyllinger i dag er produsert i en rekke farger og lyse fargetoner. De fleste fyllingene gir en ”kameloneffekt” fordi det er umulig å skille dem fra våre naturlige tenner..

Fyllinger av kompositter er veldig estetiske, med fordi de er laget av kompositt-materiale kan de endre farge over tid. Dessverre så må kompositt fyllingene skiftes etter noen år. Dette skyldes at det sammensatte materialet gjennomgår polymerisasjon, en prosess som gjør at det oppstår utettheter i kantene og tennene blir utsatt for sekundærkaries.Komposittfyllinger er utsatte for misfarginger og har dårligere fargestabilitet.

Hvis en tann er skadet i underkjeven og den motstående tannen i overkjeven har en kroneprotese, så rekonstrueres det tannen i underkjeven med et lignende materiale som er like slitasjesterk som kronen. Dessverre er abrasjonsbestandighet av kompositter mye lavere enn på naturlige tenner, hvilket gjør at de stadig slites ned mot de motstående tennene. På denne måten er bittet under konstant ombygging, og som følge av dette vil bittet synke og forårsake tannslitasje på fortennene.
Vennligst sjekk vår priseroversikt samt våre gode pristilbud på komposittfyllinger.

Komposittyfyllinger, tannlege i KrakowDet har vært et nasjonalt helseforbud mot nye amalgamfyllinger i Norge i flere år og helsemyndighetene forbyr tannleger å sette inn nye amalgamfyllinger i tennene på pasientene. Komposittfyllinger er derfor blitt svært effektive ved små og mellomstore tannhull. Ved store tannhull er inlay og onlay fyllinger, kroner og skallfasetter en bedre løsning. I noen tilfeller er også komposittfyllinger brukt som en midlertidig løsning, for eksempel etter rotbehandling.

Fyllinger pris fra 217 NOK

Komposittfyllinger, tannlege i utlandet

Error: Contact form not found.

Ring oss nå
×

Hallo!

Klikk på en av våre representanter nedenfor for å chatte på WhatsApp eller send oss ​​en e-post til office@implantis.com.pl

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?