Profesjonell tannbehandling i Krakow, Rotfylling rotfylle pris

Rotfylling i Krakow

Rotfylling-rotfylle-pris

Rotfylling

Rotfylling (også kjent som endodontisk behandling) gjøres ved hjelp av mikroskop. For å sikre et rent arbeidsfelt trer man en gummiduk (kofferdam) over tannen for å kunne jobbe isolert fra munnhulen. Den vanligste årsaken til at en tann må rotfylles er utvikling av bakteriell infeksjon i tannroten som må ”desinfiseres”. Når dette gjøres ved hjelp av mikroskop kan man se rotkanalene mye bedre i forstørrelse og ”infeksjonskilden”, den døde pulpaen (alminnelig kalt for nervekanaler), blir renset mer nøyaktig og mer effektivt. Forstørrelse av arbeidsfeltet gjør det mulig å gjennomføre kompliserte rotfyllinger som ellers er umulig å utføre ved en standard behandling uten mikroskop.

Rotkanal-anatomi er ofte komplisert. Rotkanalene er ikke rette og har mange forgreininger. For eksempel, i de øvre jekslene finnes det, overraskende nok, ikke tre men fire eller flere kanaler. Risikoen for å overse flere rotkanaler ved behandlingen minimeres takket være kraftig forstørrelse på det endodontiske mikroskopet. Moderne rotbehandling gjør det også mulig å behandle komplikasjoner etter rotfyllinger, for eksempel rotperforasjon eller perforasjon av pulpagulvet. Ved hjelp av mikroskopet finner man det ødelagte området og reparerer perforasjonen med et spesielt materiale, sement. En slik behandling er ofte den eneste måten å redde den skadde tannen på.

Rotfylling av tenner ved hjelp av mikroskop gir mye større mulighet for behandling og diagnostikk. Et forstørret bilde viser blant annet flere rotkanaler som ellers er usynlige. Behandling av disse kanalene har som oftest størst betydning for en vellykket rotfylling.
Ved å bruke dental mikroskop kan man se inn i tannen og oppdage det som er umulig å se uten slikt utstyr.

Mikroskop gjør det mulig blant annet å:
-identifisere rotspisser til flere rotkanaler
-lukke rotperforasjoner
-fjerne deler av knekte instrumenter fra rotkanalene
-fjerne dentikler (forkalkninger i pulpakavum)
-fjerne gamle metall krone-rotinnlegg

Endodontisk behandling – rotfylling– tannrot behandling

For å sørge for en effektiv tannrot behandling bruker vi avanserte mikroprosessorenheter som hjelper oss til å identifisere lengden på roten som skal behandles. Rotkanalene rengjøres og tørkes først, og deretter fylles de ved hjelp av et moderne B&L-utstyr for termoplastisk fylling av rotkanalen med guttaperka.

Rotfylling rotfylle pris, endodontisk behandling av tann

Neste steg etter at guttaperkaen har stivnet er å sementere inn i kanalen en fiberglass krone-rotinnlegg for å forsterke roten. Som oftest brukes det ett innlegg per rotkanal, men det kan også brukes flere innlegg ved bredere rotkanaler. Deretter rekonstrueres det manglende tannbenet med et spesielt komposittmateriale.
Etter tre behandlinger, dvs. rotfylling, forsterking med fiberglass krone- og rotinnlegg, samt oppbygging av tannbenet med komposittmaterialet, er tannen klargjort for protetisk behandling, dvs. nedsliping og avtrykk som skal brukes til å lage en keramisk krone.

Innsetting av den keramiske kronen er den viktigste delen i behandlingen av en ferdig rotfylt  tann. Etter tannrot behandling må tannen forsterkes, ellers vil den sprekke før eller siden. Kronen virker som en ekstraisolasjon og beskytter tannen mot reinfeksjoner, dvs. at bakterier trenger inn på nytt i en ferdig rotfylt tann. Derfor er den protetiske behandlingen med kronen et nøkkelelement i hele behandlingsprosessen.

Error: Contact form not found.

 TEAMET

Slajd Gabinet stomatologiczny Tomasz Bobek implanty zębów, stomatolog Kraków Tannlege Tomasz Bobek Slajd Gabinet stomatologiczny Tomasz Bobek implanty zębów, stomatolog Kraków Tannlege Ewelina Mielko Slajd Gabinet stomatologiczny Tomasz Bobek implanty zębów, stomatolog Kraków Tannlege Barbara Czopik Slajd Gabinet stomatologiczny Tomasz Bobek implanty zębów, stomatolog Kraków Tannlege Bartłomiej Matraszek Slajd Gabinet stomatologiczny Tomasz Bobek implanty zębów, stomatolog Kraków Tannlege Agata Gajek Slajd Gabinet stomatologiczny Tomasz Bobek implanty zębów, stomatolog Kraków Tannpleier Paulina Wzorek Slajd Gabinet stomatologiczny Tomasz Bobek implanty zębów, stomatolog Kraków Tannpleier Magdalena Kaliniak Slajd Gabinet stomatologiczny Tomasz Bobek implanty zębów, stomatolog Kraków Tannpleier Paulina Kadzik

TEAMET IMPLANTIS – les mer… 

Tannlege Tomasz Bobek utfører rotfylling , inkludert fjerning av knekte endodontiske instrumenter.Ved hjelp av dental mikroskop og annet spesialutstyr lykkes vi ofte med å fjerne knekte rotkanalinstrumenter.  Fjerning av det knekte instrumentet gjør det ofte mulig å rense og fylle tannrotkanalen, som gir en god prognose.

Vennligst sjekk kampanjer: rotfylling-rotfylle-pris

Fjerning av et knekt rotkanalinstrument fra jekselrotet i underkjeven ved hjelp av Labomed-mikroskop.

Eksempler:

Rotfylling, Tannbehandling, tannlege, polen

Rotfylling

Knekt  Hedstrøm-instrument i mesialkanal på jekselen i underkjeven.

Implantis- tannlege, utlandet

Det knekte rotkanalinstrumentet er blitt fjernet fra tannkanalen – Hedstrøm-fil med en lengde på omtrent 3 mm.

Rotfylling, Implantis - reciproc

Røntgenbilde bekrefter at det knekte rotkanalinstrumentet er blitt fjernet fult ut fra mesialkanalen på jekselen i underkjeven.

Rotfylling

Fjerning av et knekt endodontisk instrument fra rotkanalen til en hjørnetann i underkjeven ved hjelp av Labomed-mikroskop.

Reciproc tannrot behandling Polen

Knekt Hedstøm-instrument i høyre hjørnetann i overkjeven.

Implantis - tannrot-behandling, Polen

Bildet viser tannen etter fjerning av det knekte rotkanalinstrumentet. Behandlingen ble utført ved hjelp av Labomed-mikroskop.

tannrot tannbehandling - Implantis

Tannen etter fjerning av det knekte rotkanalinstrumentet og fylling av rotkanalen, forsterket med glassfiber-stift. Behandlingen ble utført ved hjelp av Labomed-mikroskop.

Rotfylling er en effektiv redning for tann.

CLINISKE CASES – LES MER …

Før behandling (Porselenskrone)

rot behandling

Etter behandlingen (Porselenskrone)

rot behandling

Osstem tannimplantater representative in Oslo
MaxFac Dental AS
Landingsveien 18
0767 Oslo
Norge
Tel. +47 40 30 00 01

Tomasz Bobek

Tomasz Bobek - rotfylling

rotfylling-rotfylle-pris-implantis

Krakow i Polen

Rotfylling-rotfylle-pris

Billig tannbehandling i utlandet
Tannklinikk i Krakow
Tannklinikk i Polen
Tannklinikk i Utlandet

Tannlege i Polen

Kontakt oss  
[ARForms id=101]
Kontakt Informasjon
Besøksadresse:
Besøksadresse:
  al.I.Daszyńskiego 12/U5,   31-534 Kraków, Polen
  +47 40499267 (Vi snakker norsk)
  +48 511511385 (engelsk, fransk)
  office@implantis.com.pl
  Twitter: @Tannlege_Polen
 
Tannlege i Polen inviterer deg til en klinikk i Krakow.

Rotfylling-rotfylle-pris

Tannklinikk i Polen – Krakow

Ring oss nå
×

Hallo!

Klikk på en av våre representanter nedenfor for å chatte på WhatsApp eller send oss ​​en e-post til office@implantis.com.pl

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?