Tannbehandling i utlandet

 

Profesjonell tannbehandling i Krakow
Profesjonell tannbehandling i Krakow

Tannbehandling i utlandet

Tannbehandling i utlandet

IMPLANTIS Tannklinikk i Krakow tilbyr våre norske pasienter tannbehandling i utlandet i Polen til gunstige priser og på gunstige betingelser. Dette er et veldig godt alternativ for pasienter som av ulike grunner er ute etter en dyktig og pålitelig tannlege i utlandet – tannbehandling i utlandet.

Tannbehandling i Polen til gunstige priser hos tannlegeklinikken IMPLANTIS i Krakow.

Gunstige priser på tannbehandling i utlandet er virkelig verdt å vurdere. For eksempel så koster rotbehandling kun NOK 570. Kostnaden ved tannbehandling i utlandet er mye lavere enn i Norge og i noen tilfeller kan tannklinikken gi rabatt på utvalgte behandlinger.  Spar opptill 70 % på tannbehandling på IMPLANTIS tannklinikk i Krakow

Kvaliteten på tannbehandling i Polen utføres på det høyeste europeiske nivået – klinikken oppfyller alle EU-kriteria og standarder.

Ved å velge tannbehandling i utlandet sparer du først og fremst tid og penger, men også kvalitet og holdbare tannfyllinger utført i Krakow. I Polen som har vært EU-medlem siden 2004 jobber tannleger etter strenge EU-standarder. Derfor foregår all tannbehandling i Polen i samsvar med de nyeste retningslinjene. Tannbehandling i utlandet er trygt og all tannbehandling utføres i henhold til verdens nyeste standarder, og ved hjelp av moderne utstyr og materialer. I noen tilfeller gis bedøvelse på klinikken ved hjelp av en datamaskin, og denne bedøvelsen tar bort det omtrent alt ubehaget.

Våre fornøyde kunder etter tannbehandling på IMPLANTIS klinikken i Krakow.

Et eksempel på rask og effektiv behandling av vår norske pasienten Thomas L. Han besøkte vår klinikk i Krakow i juli 2014 for tannbehandling. Hans opphold varte bare noen få dager. I løpet av de fire møtene med tannlegen på fredag, mandag og tirsdag ved tannklinikken Implantis i Krakow har han fått fullstendig tannbehandling (fyllinger, rotbehandling og ekstraksjon) .
Etter hjemkomsten til Norge skrev Thomas til oss:
“I am really happy with my new teeth, I got what I wanted. Thank you for taking such good care of me during my stay. I will definitely come back when I need dental work done in the future.”

Erfarne tannleger på IMPLANTIS klinikk i Krakow.

implantis KrakówPasienter fra Norge som velger tannbehandling i utlandet kan være sikre på at alle behandlinger er utført av erfarne tannleger med 10-15 års erfaring, og at kvaliteten på deres arbeid er bekreftet med deltakelse i en rekke kurs og konferanser i USA, Tyskland, Irland, Sør-Korea og andre land.

Komfortabel og trygg opplevelse under tannbehandling i utlandet.

Alle behandlinger foregår liggende i komfortable tannlegestoler fra den tyske produsenten KAVO. Tannbehandlinger utføres i komfortable og meget hygieniske omgivelser. Våre behandlingsrom har det mest moderne utstyret  – mikroskoper, Piezosurgery-hjelpemiddel for kirurgi, WAND datastyrt lokalbedøvelse og røntgen. Behandlingsrommene har “air condition” og er overvåket.  Helkeramiske fyllinger som kroner og broer utføres som oftest i CAD / CAM teknologi. Klinikken bruker det mest effektive tannblekiningssystemet som er tilgjengelig på markedet i dag – BEYOND

For våre norske pasienter tilbyr vi et enkelt reservasjonssystem for pasienter fra utlandet. Tannlegene får øyeblikkelig informasjon om dato og varighet for oppholdet. På denne måten slipper pasienten å vente i kø for tannlegetimen. Tannlegene på Implantis har erfaring med pasienter fra Norge.

Vi hjelper pasientene med blant annet hotellbestilling.

Mariakirken Krakow PolenTannbehandling i utlandet kan kombineres med opplevelser og turistattraksjoner i Krakow, og/eller shopping. Våre ansatte kan hjelpe deg med organisering av ledig tid under tannbehandling.

IMPLANTIS tannklinikk ligger ideelt i Krakow sentrum. IMPLANTIS tannlegesenter ligger i nærheten av den gamle byen og det enorme, og eksklusive kjøpesenteret, “Galeria Kazimierz”. Denne beliggenheten gjør det mulig å oppleve de viktigste attraksjonene i Krakow uten å bruke drosje eller buss.

Tannbehandling i utlandet er et alternativ adressert til pasienter som ønsker en solid og pålitelig tannbehandling til en gunstig pris og samtidig oppleve den magiske byen Krakow.”

Error: Contact form not found.

av tannbehandling i IMPLANTIS

tannlege i Krakow

etter tannbehandling i IMPLANTIS

tannlege i Krakow

Tannlege i utlandet

Ring oss nå
×

Hallo!

Klikk på en av våre representanter nedenfor for å chatte på WhatsApp eller send oss ​​en e-post til office@implantis.com.pl

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?