• Har du spørsmål til tannlege i Polen ? Ring oss. Vi snakker norsk +4792651174

Tannbehandling i utlandet

 

Profesjonell tannbehandling i Krakow
Profesjonell tannbehandling i Krakow

Tannbehandling i utlandet

Tannbehandling i utlandet

IMPLANTIS Tannklinikk i Krakow tilbyr våre norske pasienter tannbehandling i utlandet i Polen til gunstige priser og på gunstige betingelser. Dette er et veldig godt alternativ for pasienter som av ulike grunner er ute etter en dyktig og pålitelig tannlege i utlandet – tannbehandling i utlandet.

Tannbehandling i Polen til gunstige priser hos tannlegeklinikken IMPLANTIS i Krakow.

Gunstige priser på tannbehandling i utlandet er virkelig verdt å vurdere. For eksempel så koster rotbehandling kun NOK 570. Kostnaden ved tannbehandling i utlandet er mye lavere enn i Norge og i noen tilfeller kan tannklinikken gi rabatt på utvalgte behandlinger.  Spar opptill 70 % på tannbehandling på IMPLANTIS tannklinikk i Krakow

Kvaliteten på tannbehandling i Polen utføres på det høyeste europeiske nivået – klinikken oppfyller alle EU-kriteria og standarder.

Ved å velge tannbehandling i utlandet sparer du først og fremst tid og penger, men også kvalitet og holdbare tannfyllinger utført i Krakow. I Polen som har vært EU-medlem siden 2004 jobber tannleger etter strenge EU-standarder. Derfor foregår all tannbehandling i Polen i samsvar med de nyeste retningslinjene. Tannbehandling i utlandet er trygt og all tannbehandling utføres i henhold til verdens nyeste standarder, og ved hjelp av moderne utstyr og materialer. I noen tilfeller gis bedøvelse på klinikken ved hjelp av en datamaskin, og denne bedøvelsen tar bort det omtrent alt ubehaget.

Våre fornøyde kunder etter tannbehandling på IMPLANTIS klinikken i Krakow.

Et eksempel på rask og effektiv behandling av vår norske pasienten Thomas L. Han besøkte vår klinikk i Krakow i juli 2014 for tannbehandling. Hans opphold varte bare noen få dager. I løpet av de fire møtene med tannlegen på fredag, mandag og tirsdag ved tannklinikken Implantis i Krakow har han fått fullstendig tannbehandling (fyllinger, rotbehandling og ekstraksjon) .
Etter hjemkomsten til Norge skrev Thomas til oss:
“I am really happy with my new teeth, I got what I wanted. Thank you for taking such good care of me during my stay. I will definitely come back when I need dental work done in the future.”

Erfarne tannleger på IMPLANTIS klinikk i Krakow.

implantis KrakówPasienter fra Norge som velger tannbehandling i utlandet kan være sikre på at alle behandlinger er utført av erfarne tannleger med 10-15 års erfaring, og at kvaliteten på deres arbeid er bekreftet med deltakelse i en rekke kurs og konferanser i USA, Tyskland, Irland, Sør-Korea og andre land.

Komfortabel og trygg opplevelse under tannbehandling i utlandet.

Alle behandlinger foregår liggende i komfortable tannlegestoler fra den tyske produsenten KAVO. Tannbehandlinger utføres i komfortable og meget hygieniske omgivelser. Våre behandlingsrom har det mest moderne utstyret  – mikroskoper, Piezosurgery-hjelpemiddel for kirurgi, WAND datastyrt lokalbedøvelse og røntgen. Behandlingsrommene har “air condition” og er overvåket.  Helkeramiske fyllinger som kroner og broer utføres som oftest i CAD / CAM teknologi. Klinikken bruker det mest effektive tannblekiningssystemet som er tilgjengelig på markedet i dag – BEYOND

For våre norske pasienter tilbyr vi et enkelt reservasjonssystem for pasienter fra utlandet. Tannlegene får øyeblikkelig informasjon om dato og varighet for oppholdet. På denne måten slipper pasienten å vente i kø for tannlegetimen. Tannlegene på Implantis har erfaring med pasienter fra Norge.

Vi hjelper pasientene med blant annet hotellbestilling.

Mariakirken Krakow PolenTannbehandling i utlandet kan kombineres med opplevelser og turistattraksjoner i Krakow, og/eller shopping. Våre ansatte kan hjelpe deg med organisering av ledig tid under tannbehandling.

IMPLANTIS tannklinikk ligger ideelt i Krakow sentrum. IMPLANTIS tannlegesenter ligger i nærheten av den gamle byen og det enorme, og eksklusive kjøpesenteret, “Galeria Kazimierz”. Denne beliggenheten gjør det mulig å oppleve de viktigste attraksjonene i Krakow uten å bruke drosje eller buss.

Tannbehandling i utlandet er et alternativ adressert til pasienter som ønsker en solid og pålitelig tannbehandling til en gunstig pris og samtidig oppleve den magiske byen Krakow.”

Legg igjen ditt telefonnummer,og vi vil kontakte deg.

av tannbehandling i IMPLANTIS

tannlege i Krakow

etter tannbehandling i IMPLANTIS

tannlege i Krakow

Tannlege i utlandet

Ring oss nå
× Hvordan kan jeg hjelpe deg?