Tannbleking

Slajd Tannlege i Kraków, tannimplantater Tannbleking 1350 NOK Tannbleking 1350 NOK Tannbleking 1350 NOK Tannbleking 1350 NOK
Beyond Polus
Beyond Polus

Tannbleking i Krakow

 

Tannbleking, pris, PolenIMPLANTIS tannlegesenter tilbyr tannbleking med BEYOND ™ Polus ™ akselerator (lampe) som brukes i mer enn 100 land over hele verden. Denne lampen sammen med Premier ™ tannblekingsystem har fått den beste karakteren 5+ samt 98% positive vurderinger av kliniske tilfeller fra the Dental Advisor verdens mest kjente institusjon for vurdering av dental produkter. Produktene har også mottatt Editors Choice Award-pris (utgivers pris) og ble tidenes høyest rangerte system for bleking. Alle prisene ble gitt på grunnlag av kliniske studier av tilfeldig utvalgte pasienter i USA.

Lampen BEYOND™ Polus™ er basert på ny teknologi – Lett Bridge ™, som er en kombinasjon av halogen lys med LED-lys samt spesielle optiske filtre, noe som eliminerer all skadelig varme samt ultrafiolett og infrarød stråling.


Tannbleking, tannlege i Polen
Bleking ved bruk av BEYOND Polus ™ lampe er helt trygg, noe som er bekreftet med fravær av komplikasjoner. Bleking ved bruk av BEYOND Polus ™ lampe er utført av en kvalifisert tannpleier under tannleges tilsyn. Det er verdt å merke seg at tennene etter bleking blir mer utsatt for „absorbering av” stoffer som gir misfarging enn før behandlingen. Vedlikehold av resultatet avhenger først og fremst av pasientens livsstil. Effekten varer i gjennomsnitt i to år.

Bleking med denne nyskapende og effektive metoden gir hvitere, lysere og friskere tenner på kun 40 minutter!

wybielanie zębów Kraków - lampa do wybielania zębów BEYOND PolusBleking foregår i fire trinn

  • Tannbleking på IMPLANTIS begynner med at tannlegen sjekker munnhulens tilstand og fastslår hvilken farge pasienten har på tennene ved hjelp av en fargeskala.
  • Deretter vil en kvalifisert tannpleier på overflaten av en eller flere tenner, påføre en spesiell blekegel som inneholder stoffer som øker effektiviteten av bleking samt vestentlig reduserer følsomheten i tennene.
  • Blekegel aktiveres av lys fra lampen. Lyset som stråles av akseleratoren BEYOND Polus ™ gjør at blekegel passerer gjennom emaljen til dentin mye raskere enn ved andre blekingsmetoder. Synlig misfarging er brutt ned i mindre deler og oksidert.
  • Pasienten nyter effekten av bleking – ved hjelp av en fargeskala sammenligner vi den nye fargen på tennene med fargen fra før behandlingen

Bleking pris – 1930 NOK

Tannbleking Hos Tannlege

Error: Contact form not found.

Tannbleking dental advisor

Tannbleking i Krakow – IMPLANTIS Dental Clinic
 wybielanie zębów w Implantis Kraków wybielanie zębów w Implantis Kraków

 

 

Ring oss nå
×

Hallo!

Klikk på en av våre representanter nedenfor for å chatte på WhatsApp eller send oss ​​en e-post til office@implantis.com.pl

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?