Tannimplantater fra Straumann

Tannimplantater fra Straumann i Sveits - PREMIUM klasse
Tannimplantater fra Straumann i Sveits - PREMIUM klasse

Tannimplantater-straumann-utlandet

Tannimplantater fra Straumann – tannbehandling i Polen

Tannbehandling med Straumann SLAactive implantater i Polen krever kun to besøk, dersom behandlinger skjer på et fullstendig tilhelet bein. (Obs: Tannbehandling med Straumann SLAactive implantater i Polen krever kun to besøk hos Implantis, dersom implantatet settes inn bak hjørnetannen og hvis det IKKE samtidig skal utføres tannfjerning, beingjenoppbygging eller sinuslift. I motsatt fall krever implantatbehandling tre besøk til Implantis-klinikken i Polen).

  tannimplantater fra Straumann

Tannimplantater fra Straumann er verdens ledende på tannimplantatmarkedet.

Institut Straumann AG fra Sveits er verdens ledende innen tannimplantater og regenerasjon av periodontale vev.

Implantatsystemet fra Straumann har vært i utvikling i snart 30 år og blir stadig modifisert og forbedret.

Straumann implantater er et av de mest brukte implantatene i verden, med 4 millioner implantater brukt i 70 land de siste 10 årene, noe som gjør de til nest mest brukte implantatene i verden.

Uavhengige kliniske tester bekrefter at implantater fra Straumann står for laveste prosent av mislykkede behandlinger, sammenlignet med implantater fra andre kjente produsenter som: Nobel Biocare, Astra Tech, Biomet 3i, CrescoTi og Xive

Tannimplantater fra Straumann gjør det mulig å gjenoppbygge tenner ved alle typer tannmangel: enkle tenner, noen få tenner eller fullstendig tannløshet.

Du kan lese mer om egenskapene til disse implantatene videre på siden.

 

straumann-tannimplantater-i-utlandet-polen

Unike egenskaper til Straumann tannimplantater:

  • strenge sveitsiske kvalitetsstandarder i produksjonsprosessen,
  • dokumentert brukseffektivitet med 95 %, bekreftet med undersøkelser over 30 år (i 10 år fra innsettelse),
  • et bredt utvalg av protetiske elementer, både sement- og skruebaserte, i stål, gull, keramikk og titan.
  • tilhelningstid på 8-12 uker takket være SLA-overflate (Sand-blasted, Large-grit, Acid-etched), som stimulerer vekst av beinceller og øker osseointegrasjon (tilhelning) av implantatinnlegg, sammenlignet med tradisjonelle implantater. Denne er en av de best utprøvde, kjente og dokumenterte implantatoverflatene i verden. Dessuten gjør en ny oppfinnelse fra Straumann SLActive det mulig å sette protese på implantatet, selv etter 3-4 uker fra den kirurgiske behandlingen.

 

Hvorfor Straumann tannimplantater er de beste?

Ikke alle pasienter trenger å vite de store forskjellene mellom ulike implantatsystemer. Hvis du har valgte en  riltig god tannlege som tilbyr Straumann implantater, er det trolig verdt å minne om noen viktige fakta som karakteriserer Straumann tannimplantater:

  • Straumann tannimplantater er produsert i Sveits
  • Selskapet Straumann har vært på markedet i 60 år
  • Straumann er ledende innen tannimplantater
  • Over hele verden har blitt satt på bein av pasienter mer enn 14 millioner Straumann implantater.

Hvis du bruker med implantater Straumann hele behandlingen krever bare to besøk i Polen (da implantatet er plassert på baksiden av  huggtann  og når det ble samtidig utført prosedyrer som for eksempel bein gjenoppbygging. arugmentation eller sinuslift).

Det første besøket er viet til diagnostikk (min. CT scan), planlegging og innsetting av implantatet Straumann og innføring an ring leging -healing den ringen.

Andre besøk om 8-10 uker er en protetisk besók, og det er på baksiden krone eller bro på implantater.

SLActive Straumann tannimplantater kan lastet med en suksess  etter 6 – 8 uker etter implantering, mens tannimplantater Straumann SLA (ikke aktiv) kan lastes stund etter 8-10 uker etter implantasjon. Det er, ved å velge implantater Straumann Deres behandling kan gjerne   kombineres med raskt avslutting og ikke vil kreve flere besøk hos lege.

Straumann tannimplantater er som den eneste i verden laget av materiale Roxolid. Ingen andre tannimplantater tilgjengelig på markedet er laget av dette materialet, men vanlig titan. Roxolid er den sterkeste materialet som kan passe tannen implantatet. Roxolid påvireker på  at denne er en sterkestte som implantering kan være mindre invasiv og mindre legestid

Sveitsiske Straumann tannimplantater, kjent over hele verden, åpner opp nye terapeutiske muligheter.

De fire viktigste funksjonene i Straumann Bone nivå implantater:

Straumann tannimplantater har utmerket primærstabilitet.

Straumann tannimplantater er en perfekt primærstabilitet. I sin tid  det var det var definerte det som stabil når den plasseres på implantatet til benet og fortsatt anser det en forutsetning for å oppnå en vellykket osseointegrasjon. De minste bevegelser hindrer primærstabilitet av implantatet og sikrer forbindelsen med benet. De implantatene takket være Straumann Bone nivå ved formen på apex utstillings utmerket primær  sikker stabilitet selv i myk og pløsete bein og post-utvinning alveolene. Studier viser at Straumann implantater primær stabilitet beskytter stadier av bein ombygging.

Straumann implantater gir rask forbindelse med implantat med bearbeiding  av tyvebein.

En egnet overflatestruktur spiller en meget viktig rolle i hastigheten av implantatet ( osseointegrasjon) og med det samme  avhenger av det å opprettholde implantatet i benet i denne ved sin umiddelbare og tidlig belastning. Overflaten Straumann SLAactive er kjemisk modifisert, hydrofil overflate, som er blitt bevist ved hjelp av klinisk fremskynder helbredelse av benvev etter implantasjon. Studier på implantater Roxolid SLActive indikerer at Osseointegrasjon egenskaper er enda bedre i forhold til implantater av titan SLActive. Roxolid, derimot, er et unikt metall-legering som består av omtrent 15% zirkonium og 85% titan. Dette stopper bare to metaller som vanligvis brukes i tannbehandling, som ikke hemmer vekst av osteoblaster.

straumann-tannimplantater-i-utlandet

Straumann tannimplantater tillate for nesten umiddelbar funksjon.

SLActive Straumann tannimplantater kan lastet etter 6 – 8 uker etter implantasjon. Straumann tannimplantater SLA (ikke aktiv) kan lastes stund etter 8-10 uker etter implantasjon.

Straumann tannimplantater er mange muligheter.

I mange tilfeller kan pasienter som er vanskelige helsetilstander i munnhulen, noe som tvinger kompromissløsninger ved behandling med tannimplantater. I særlig vanskelige tilfeller for å minimere risikoen for feil behandling bør brukes implantatsystem som har både støtte av både klinisk og vitenskapelig litteratur. Implant Straumann Bone nivå konisk form etterligner en naturlig tann rot, noe som er en fordel i anatomiske begrensninger. Umiddelbar lasting supplement protesen basert på to implantater når 99% overlevelse etter 40 måneders oppfølging. I tillegg er den koniske form en fordel når den er full bue faste restaureringer, når plan for midlertidig å supplere dagen for kirurgi slik som All-on-4. Straumann implantater er egnet for alle rekonstruksjon.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Dental implants placement procedure

Tannbehandling - Polen

Before and after dental implantation

Tannbehandling

 

Tomasz Bobek

Tannlege Polen Krakow

implanty zębów, implant zęba Kraków cena - dentysta - stomatolog

implant zęba Kraków cena - dentysta - stomatolog

dentysta Kraków, implant zęba Kraków cena - dentysta - stomatolog

Implantis-certificate-dentist-Poland-0005-212x300

 

Tannimplantater fra Straumann

Priser På implantater

Ring oss nå
×

Hallo!

Klikk på en av våre representanter nedenfor for å chatte på WhatsApp eller send oss ​​en e-post til office@implantis.com.pl

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?