• Har du spørsmål til tannlege i Polen ? Ring oss. Vi snakker norsk +4792651174

Profesjonell tannbehandling i Krakow
Profesjonell tannbehandling i Krakow

Tannimplantater i Polen

En tapt tann kan forårsake store forandringer i de resterende tennene, samt estetiske problemer. Falne tenner i den «estetiske sonen», dvs. tenner som pasienten opplever som vesentlige for å kunne kommunisere og ha sosial omgang, kan gi både ubehag og frustrasjon. Det er da problemet begynner å bli virkelig alvorlig. Men det finnes metoder for å gi smilet og selvtilliten tilbake til pasientene. Behandling av manglende tenner med titan implantater, ofte kalt for implantater, er noe vi ønsker å gi dere en liten innføring i her.

 Vi har nyeste modellen av computertomografi ( forkortet CT – tannrøntgen 3D tomografi ) og tilby 3D bilder til bein eksaminasjon. Du får alt hos oss uten ventetid!

Computerized implant treatment planning in IMPLANTS Dental Clinic

For implantatbehandling i  IMPLANTIS tannklinikk

Tannimplantater - For implantat behandling

Etter implantatbehandling i  IMPLANTIS tannklinikk

Tannimplantater - Etter implantat behandling

 

Det er få materialer som kommer fra naturen som menneskekroppen tåler så godt som titan. Og det er dette materialet tannimplantater er laget av. Titanskruer har en konisk form og ligner naturlige tannrøtter. Titan er et materiale som har blitt brukt ved ortopedisk kirurgi i mange år, blant annet til fiksering av knokler etter benbrudd. Menneskekroppen behandler titan som sitt eget vev og det oppstår sterke bindinger mellom levende bein og et implantert materiale. Prosessen kalles for osseointegration, og som resultat blir tannimplantat til en rot innebygd i benet, og slik behandler menneskekroppen den. Det er kjent at titan ikke gir allergiske eller fremmedlegeme reaksjoner i kroppen. Det er ingen øvre aldersgrense for tannimplantater mens den nedre aldersgrensen er ca. 21 år. Tannimplantater settes ikke inn hos barn.

 era-zimmerLOGO-STRAUMANN-OSSTEMDio implant logoZimmer logoNobel biocare   Osstem

Hovedfaktoren i vurdering av behandling er den generelle helsetilstanden. Hele prosedyren utføres i lokal anestesi. Det tar ikke lang tid til å sette inn tannimplantat – ofte kun noen minutter. Etter operasjonen opplever de fleste pasientene intet ubehag eller snakker om minimalt ubehag (som etter for eksempel tanntrekking). Kun et fåtall pasienter har en forbigående hevelse og svak smerte i 2-3 dager. Globale kliniske undersøkelser påviser at dentale implantater vil vare i over 25 år. I dag er tannimplantater den mest langvarige og pålitelige løsningen i moderne tannbehandling. Fordelene med tannimplantater er meget viktige og ofte avgjørende for bruk av denne type behandling fremfor de andre, f. eks. bruer.

Fordelene av implantater


Tomasz Bobek - ImplantisDen største fordelen med denne type behandling er at man sparer tilstøtende tenner for sliping for å gjenopprette manglende tenner, som for eksempel er tilfellet med porselensbroer.
 Det er også meget viktig at ved implantater overføres tyggekreftene fra implantat til benet. Dette hindrer dens videre tap. Progressivt resorpsjon av det alveolære ben (dvs. ditt eget bein) er en av konsekvensene av tanntap, og dette kan vanskeliggjøre innsetting av implantater. Vi vet at dette ikke lenger er et problem, fordi vi er i stand til å erstatte det tapte beinet (slikebehandlinger er kalt sinuslift, bone-graft, eller «kontrollert beinregenerasjon»). Denne type behandling utføres ofte etter tanntrekking eller ved beindefekter, altså før plassering av tannimplantat i beinet. Kostnaden ved implantater  kan sammenlignes med engangs utgifter forbundet med behandling med andre metoder f. eks. med omfattende dental broer. Tatt i betraktning de fordelene og langsiktige effekter er behandling med tannimplantater en utmerket metode for gjenskaping av manglende tenner, som er bedre enn andre metoder, blant annet fordi de sparer andre tenner for sliping. Implantater er det hurtigst voksende område blant tannlegetjenester, som gir maksimal komfort og det beste estetiske resultatet for pasienten.

Tannimplantater i Krakow

 

 

Legg igjen ditt telefonnummer,og vi vil kontakte deg.

Gratis tannimplantater til vĺre norske pasienter!

Mangler du 4 eller flere tenner? Trenger du 4 eller flere tannimplantater? Hvis du gjennomgĺr implantering av 4 DIO – implantater sĺ betaler du bare for 3; den fjerde er gratis. Du sparer 3840NOK.

*Alle pasienter som gjennomgĺr en DIO-implantatbehandling ved Implantis og bestemmer seg for ĺ implantere 3 DIO-stykker kan legge til et 4. DIO-implantat (skrue) verdt 3840NOK til prosedyren. Pasientens implantasjonssted mĺ vćre et bein som er 5 mm bredt og 10 mm hřyt. Pasienten mĺ vćre fri for infeksjoner og ikke ha noen medisinske kontradiksjoner mot implantasjon. Det fjerde implantatet mĺ plasseres under den samme prosedyren som de tre andre. Tilbudet dekker kun DIO-implantater og er gyldig fra 1. juni 2017 til 31. september 2017. Kampanjen kan ikke kombineres med andre rabatter.

Dental implants placement procedure

Tannbehandling - Polen

Before and after dental implantation

Tannbehandling

 

Tomasz Bobek

Tannlege Polen Krakow

implanty zębów, implant zęba Kraków cena - dentysta - stomatolog

implant zęba Kraków cena - dentysta - stomatolog

dentysta Kraków, implant zęba Kraków cena - dentysta - stomatolog

Implantis-certificate-dentist-Poland-0005-212x300

DIO Polen

Polen, Krakow

 

 

 

Osstem implant CE
Osstem implant ISO

 

Ring oss nå
× Hvordan kan jeg hjelpe deg?