Tannklinikk i Krakow

Profesjonelle tannleger
Profesjonelle tannleger

Tannklinikk i Krakow

 

Velkommen til IMPLANTIS Dental Clinic Poland – skandinavisk senter for sunnere smil.

Ditt flotte smil er vår største fornøyelse.

Vår visjon er å skape en hyggelig og komfortabel tannlegeklinikk for skandinaviske pasienter hvor tannlegespesialister med flere års erfaring innen implantologi gir en smertefri og trygg behandling. Våre tannleger sørger for å gi de norske pasientene all informasjonen de trenger, svare på alle spørsmål og avtale hele behandlingsforløpet. Vårt tannlegesenter har som mål å gi våre norske pasienter en behagelig opplevelse med tannbehandling og å møte deres individuelle behov.

Tannimplantater Nobel biocare osstem tannimplantater Polen straumann-tannimplantater-polen

IMPLANTIS-tannbehandlingsenter er et unikt, skandinavisk senter som spesialiserer seg på tannimplantater. Klinikken ligger i nærheten av den gamle byen, Wawel-slottet og det eksklusive Galeria Kazimierz-kjøpesenteret. Våre norske pasienter kan forvente komfortable og romslige behandlingsrom med air-condition og det mest moderne utstyret og tannlegemateriale, samt et team av tannlegespesialister innen implantologi, endodonti med mikroskop, kirurgi, protetikk og tannbleking.

Tannlegeklinikkens interiør kjennetegnes av den skandinaviske stilen: ekologiske, enkle former og lys design bidrar til at pasienten slapper av og holder tannlegen fokusert.

ImplantisKomfortable tannlegestoler fra KAVO utstyrt med et røntgenapparat, panorama tv-skjerm for fremvisning av bilder og film samt en LABO Med.-mikroskop for rotbehandling skaper en komfortabel og trygg opplevelse for pasienten.

Våre norske pasienter som får tannbehandling på vårt skandinaviske implantologiske senter i Kraków får en gratis ALL INCLUSIVE-pakke med tilleggs tannlegetjenester.

Pakken inkluderer en rekke individuelle tannlegetjenester:

Vår tjeneste omfatter alle nødvendige forberedelser for å tilrettelegge for ditt opphold i Krakow:
•GRATIS foreløpig behandlingsplan utarbeidet av en erfaren tannlege på basis av et OPG-panoramabilde tilsendt på e-post eller pasientens egen beskrivelse
•GRATIS første konsultasjon med tannlege i klinikken
•GRATISsmall digital X-Ray
•GRATIS lokalbedøvelse
•GRATIS tannhelsesjekk innen ett år etter avsluttet behandling
•GRATIS hjelp med bestilling av hotell i nærheten av klinikken

Vår misjon er å tilby våre pasienter fra Norge en ALL INCLUSIVE-pakke med tilleggs tannlegetjenester (ALL INCLUSIVE Dental Care Program) som kombinerer en komfortabel reise og opphold med en trygg tannbehandling, og en fantastisk mulighet til å besøke byen, regionen og bli kjent med den polske kultur.

For å sørge for at våre skandinaviske pasienter opplever en følelse av velvære og avslapning under behandlingen, bruker IMPLANTIS-skandinaviske tannlegesenter et audiovisuelt system fra Toshiba laget for tannlegespesialister. Denne moderne hypnose-metoden for tannlegeklinikker går ut på å spille en spesiell musikk, stemmer og bilder som virker utrolig avslappende både på kroppen og sinnet under behandlingen. Våre norske pasienter kommer hjem fornøyde og avslappede, og besøker oss ofte igjen.

DGOI PSI ICOI

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bilder før og etter i IMPLANTIS tannklinikk i Krakow. Se mer…

 

 

Med hovedkontor i vakre og magiske Krakow,  IMPLANTIS et komplett utvalg av tannbehandling til internasjonale pasienter.
• porselen broer
• tannimplantater
• porselen kroner
• Hvite komposittfyllinger
• porselen skallfasetter
• proteser
• rotfylling med mikroskop
• Kirurgisk fjerning av tenner
• skalering, sandblåsing og bleking
• intravenøs og oral sedasjon

Vi hjelper deg å få smilet ditt tilbake til en overraskende rimelig pris og i en hyggelig atmosfære. For å sørge for at dere er godt informert om behandlingsprosessen, tilbyr vi en gratis førstegangs behandlingsplan og prisoverslag – Tannklinikk i Krakow.

.

 

Klinikk

 

 

 

Ring oss nå
×

Hallo!

Klikk på en av våre representanter nedenfor for å chatte på WhatsApp eller send oss ​​en e-post til [email protected]

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?