Tannlege i Oslo

tannkirurgi

Tannklinikk i Oslo
Tannklinikk i Oslo

Tannlege i Oslo …

Anbefalt tannlege i Oslo, eller hvordan få en billig tannbehandling i Krakow

Det er ikke lett å finne en tannklinikk i Oslo som er tilfredstillende både pris- og kvalitetsmessig.  Spesielt når man er ny i Oslo, samt ikke har kjennskap til tannleger i Oslo, kan man føle at tannlegetilbudet er lite oversiktlig. Pasienter som søker etter en tannlege i Oslo ser etter både pris og kvalitet hos de ulike tannklinikkene i Oslo. For pasientene som ikke har en fast tannlege i Oslo, og ønsker seg en billig tannbehandling av høy kvalitet, kan tilbudet til tannklinikken Implantis fra Kraków være meget attraktivt.

 osstem tannimplantater Polen straumann-tannimplantater-polen

Tannlege i Oslo

Reisen Oslo-Kraków varer i litt over en time og flybilletter er relativt rimelige.  Pasienter fra Oslo kan bestille time hos en spesialist i Kraków i forkant, noe som gir flere fordeler. Både tannlegekonsultasjoner og tannbehandling kan foretas samme dagen, etter ankomst og uten ventetid.

 

Pasienter som reiser fra Oslo for tannbehandling i Kraków får en foreløpig behandlingplan før tannlegetimen. Behandlingplanen justeres deretter etter pasientens behov og tannhelse.

Til pasientene som søker etter tannlege i Oslo og som på grunn av arbeidsforpliktelser og begrenset fritid ønsker tannbehandling på fridager, tilbyr Implantis-klinikken sine tannlegetjenester, inkludert implantater, også på lørdager. Hos pasienter fra Oslo som ankommer Kraków fredag kveld kan det gjennomføres implantatbehandling (forutsatt at kjevebeinet er i en tilfredsstillende tilstand) påfølgende dag, f. eks. på en lørdag, og pasienten kan dra hjem til Oslo på søndag. En viktig fordel for en Oslo-pasient er vesentlige forskjeller i pris på tannbehandling mellom tannklinikker i Oslo ( tannlege i Oslo )  og Kraków – Implantis

Osstem-implant-ISOTannbehandling foretatt av en tannlege i Kraków kan bety besparelse med 50% sammenlignet med prisnivå på tannlegetjenster i Oslo ( tannlege i Oslo).

Utstyret og materialet som brukes av tannleger fra Implantis er blant verdens ledende. F. eks. Osstem – tannimplantater, som brukes hos Implantis-klinikken, er ISO-sertifisert og CE-merket av det offentlige i Norge.

Det samme gjelder DIO-implantater som brukes på veldig mange klinikker ( klikk her for å se vårt attraktive tilbud på DIO tannimplantater ).

Tannleger fra Implantis er godkjent av flere tannlegespesialistforeninger, bl.a.:

Den polske forening for endodonti endodonti

Den polske forening for implantologi implantologi

Tannbehandling hos Implantis utføres etter de nyeste prosedyrer med bl. a. CT, dataplanlegging og tannmikroskoper.

DGOI PSI ICOI

Når du får tann problemer, da må du huske at tannlege i Oslo er ikke den eneste løsningen. Du kan velge et annet, rimelig alternativ dvs. å reise til Krakow. Hos oss din tannlege regninga blir langt under halv pris av det du må betale hjeme i Norge.

Tannlege i Oslo eller en kort reise til Polen – tre hovedaspekter

Hvis du ikke kjenner til en god tannlege i Oslo, kan det hende at du brukker masse penger og tid på løse mulige tannproblemer samtidig som du kanskje ikke får kvalitets tannbehandlig som du fortjener. Og hvis noe går galt, koster det enda mer tid og råd til å reparere skade. Her sammenligner vi tilbudet på tannlegetjenester i Oslo og tannlegeklinikkene i Krakow, Polen.

Økonomiaspektet

Tomasz-Marecik-Tannlege-ImplantisDet første man legger merke til når man ser etter en tannlege i Oslo er prisene: til og med helt enkle inngrep som f. eks. tanntrekking koster sværtmye – ca. 650 kroner eller 87 euro. Når det gjelder mer kompliserte behandlinger kan prisene bli ekstremt høye. Man kan få inntrykk av at tannlegetjenester i Norge er forbeholdt de rikeste. Implantatkirurgi og helprotese koster begge ca. 10,000 kr, noe som heller ikke er en ubetydelig sum for nordmenn. Om vi nå sammenligner tannlegeprisene i Norge og Polen, er det uunngåelig å slutte at det lønnes å reise fra Oslo til Krakow for å avlegge tannlegen et kort besøk. Det er billig å reise dit, og klinikken i Krakow som Implantis kan ordne med reisen selv. Prisene på tannlegebehandling er opptil 50 prosent lavere! En ukomplisert tanntrekking koster ca. 416 kroner (50 euro) og du kan få helprotese til bare 3,400 kroner. Selv om tannlegene på Implantis-klinikken i Krakow bare bruker implantater av høyeste kvalitet, kan du spare minst et par tusen kroner hvis du trenger den type tannkirurgi!

Tidsaspektet

Hvis du ser etter en pålitelig og rimelig tannklinikk i Oslo, kan det ta lang tid til å finne den. På den andre siden, hvis du tror at en reise til Krakow for å besøke tannklinniken Implantis kommer til å ta så lang tid at du må bruke feriedager på den – tar du feil. Sånne klinikker justerer behandlingsplanen etter dine behov slik at behandlingen kan gjennomføres på én dag. Dessuten kan du løse alle tannproblemer på bare én helg i Krakow, hvis det er det du har tenkt deg.

Kvalitetsaspektet

Vi har allerede sett at prisene på tannklinikken Implantis i Krakow er mye lavere enn prisene hos tannlege i Oslo. Hvis du finner så lave priser her i landet, da er det noe som ikke stemmer. Det er nemlig dyrere å skaffe dentale materialer i Norge, samtidig som norske tannleger må få høyere lønn fordi livet i Oslo er mye dyrere enn i Polen. Du vil nok ikke ty til billigere materialer i Oslo, men du lurer på hva slags materialer og utstyr man bruker i Krakow? Tannklinikken Implantis bruker bare materialene som lages hos verdens ledende produsenter. Prøv å lese litt om OSSTEM og DIO og STRAUMANN implantater på nette – du blir overrasket over hvor proffe og kunnskapsrike polske tannlegene er.

Etter å ha sett saken fra de tre forskjellige sidene må vi slutte at en kort reise til Krakow høres rimeligst ut for en som har hatt problemer med å finne tannlege i Oslo og som ikke har tenkt å bruke masse penger på tannlegetjenester av tvilsom kvalitet.

Implantis Tannklinikk

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Bilder før og etter tannbehandlinger i Krakow Polen. Se mer…

Referanser. Les mer …

Med hovedkontor i vakre og magiske Krakow, tannklinikk i Krakow – IMPLANTIS et komplett utvalg av tannbehandling til internasjonale pasienter.
• porselen broer
• tannimplantater
• porselen kroner
• Hvite komposittfyllinger
• porselen skallfasetter
• proteser
• rotfylling med mikroskop
• Kirurgisk fjerning av tenner
• skalering, sandblåsing og bleking
• intravenøs og oral sedasjon

Vi hjelper deg å få smilet ditt tilbake til en overraskende rimelig pris og i en hyggelig atmosfære. For å sørge for at dere er godt informert om behandlingsprosessen, tilbyr vi en gratis førstegangs behandlingsplan og prisoverslag – Tannklinikk i Krakow.

.

 

 

 

 

 

Osstem representative in Oslo

MaxFac Dental AS

Landingsveien 18

0767 Oslo

Norge

Tel. +47 40 30 00 01

Tannlege i Oslo

Ring oss nå
×

Hallo!

Klikk på en av våre representanter nedenfor for å chatte på WhatsApp eller send oss ​​en e-post til office@implantis.com.pl

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?