Tannlegereise

Planlegging av reise til Implantis
Planlegging av reise til Implantis

contact usKontakt oss for å kartlegge hvilken behandling du må ha og når vil du reise .

Ring oss for å sjekke om vi har ledig time på det tidspunktet du ønsker å reise. Når du ringer oss vi vil også ber deg om å fortelle oss litt om hva du ønsker å behandle.

book your flightBestill Flyreise

Når vi har snakket sammen og bestemt reise dato, da kan du booke flyreise. Trenger du hjelp med det, da Mikael mikael@implantis.com.pl skal bli behjelpelig med det.

hotel POLONIAHotell

Nå er det tida til hotell bestilling,  Vi vil sende deg en del av forslag til hotell opphold basert på dine forventninger.

wilkomenn til Krakow

Ankomst til Krakow

Fra nå og helt til avreise, vi vil hjelpe deg med alt mens du er i Krakow. Våres sjåfør vil vente på deg på flyplassen ved ankomst hallen og kjøre deg direkte til klinikken. Du vil bli møtt av hyggelig personell i klinikken og fortalt av alt som vil skje videre

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

En kvinne i alderen 26, situasjonen før behandling.

Skallfasetter i Polen, Tannbehandling

Samme pasient utfallet etter behandling med skallfasetter.

skallfasetter i Polen, utlandet

 

Tannlegereise till Krakow

Hvorfor er Polen perfekt  for deg som har bruk for tannlegetjenester?

Krakow by nightNordmenn er blant de få nasjonene som legger enda større vekt på et vakkert og friskt smil enn amerikanere. Det er ikke bare et spørsmål om munnhygiene og estetikk, men smilet er også blitt et statussymbol. Smilet ditt forteller mye om deg til arbeidsgiveren, det tyder på dine ambisjoner og kan ha stor påvirkning på ditt sosialt liv. Derfor kan det å satse på tannhelsa vise seg å være en viktig avgjørelse i forhold til din karriere.

Tannlegetjenester er like dyre i Norge som de er i USA. Men til forskjell fra dem som bor over Atlanterhavet er det både enklet og billig for nordmenn å komme seg til europeiske naboland for å få reparert tennene der. Tidligere Sovjet-land er blant de vanligste reisemålene i tannlegeturismen, men nå er
det stadig mer populært med Tannlegereise to Polen. Grunnen til det er enkel: Polske tannleger er høyt kvalifiserte samtidig som prisene er mye rimeligere. Sosialismen har overlevert en fin tradisjon der man legger stor vekt på Tannlegereise till Krakowutdannelse, noe som spesielt gjelder medisinske vitenskap. Selv de fattigste har rett til en kvalifisert og billig legetjeneste. Det er derfor legene og tannlegene fra Polen er ansett for toppeksperter verden rundt. Antall private tannlegeklinikker har økt betydelig

i det siste, noe som gir adgang til ny teknologi og praksis til det personellet som allerede er høyst kvalifisert. Det må nevnes at de også snakker flytende engelsk, samtidig som mange også kan tysk.

Hvorfor er smilet ditt så viktig?

Alle vet at det nettopp er smilet som gir det første og sterkeste inntrykk på alle man møter. Det er to mulige vitenskapelige forklaringer på det:

tannlegereiserNaturvitenskap og evolusjon. Et sunt og friskt smil tyder på god helse. Nyere forskning bekrefter denne forbindelsen mellom munnen og kroppen. Dessuten betyr en sunn kropp gode gener, noe som vekker interesse hos det motsatte kjønn.

Det er viktig at andre mennesker oppfater deg som vennlig, og den sikreste måten å vinne deres tillit på er – med et smil. Det er det første skrittet mot gode og varige forhold. Alle liker å være sammen med glade og optimistiske folk og det er viktig å huske at smilet ditt fører til at de andre trives i ditt selskap. Akkurat her er menneskepsykologien svært enkel – det som gjør at vi trives, vil vi alltid ha mer av.

zaczarowane dorożki w KrakowieLitt turisme – hvorfor ikke?

Her snakker vi også om en god anledning til å besøke et nytt land samtidig som man sparer på tannlegetjenester. Du kan f. eks. bli et par dager i den vakre historiske byen Krakow. Byen ligger på den vakre elven Visla og har på mange måter vært landets kulturelt og vitenskapelig senger i flere århundrer. Det er også mulig å få gratis transport fra flyplassen til en f. eks. Implantis tannklinikk i byen. Prisene er fra tretti til femti prosent lavere enn her i landet, og man kan velge blant flere tjenester, bl. a. tannblekking, tannimplantat,  rotfylling og mange andre.

Hvis du trenger tannbehandling samtidig som du har lyst til å reise litt, bør du vurdere Tannlegereise to Polen. Dette er en av disse vinn-vinn-situasjonene man ikke møter så ofte i løpet av livet.

Tannlegereise i Polen – Implantis

Klinikk

Ring oss nå
×

Hallo!

Klikk på en av våre representanter nedenfor for å chatte på WhatsApp eller send oss ​​en e-post til office@implantis.com.pl

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?