Tannrøntgen 3D tomografi

Vårt tannlegekontor tilbyr full radiologisk diagnostikk nødvendig for tannbehandling.
Vårt tannlegekontor tilbyr full radiologisk diagnostikk nødvendig for tannbehandling.

Tannrøntgen - moderne 3D tomograf

Tannrøntgen 3D tomografi

Behandling med datatomografi utføres med en moderne tomograf: Kodak Carestream 8100 3D.

På Implantis-klinikken bruker tannleger tre typer radiologisk diagnostikk:

Digital røntgen (små detaljbilder) – tar på en rask og trygg måte, og med en minimal stråledose, bilde av enkelte tenner, mens pasienten sitter i tannlegestolen (også under behandling).

Panoramisk røntgen - tar pantomografiske 2D bilder av tenner. Ved hjelp av panoramiske bilder kan en påvise de fleste endringer i tannbenet og lage en foreløpig behandlingsplan.

3D tanntomografi – 3D datatomografi av tenner er nødvendig:

a) før implantatbehandling - 3D skal hjelpe å vurdere mengde, volum og kvalitet på tannbenet som tannimplantatet skal settes inn i. Denne type undersøkelse gjør det mulig å forkorte vesentlig behandlingstid og minimere risiko for komplikasjoner.

b) Av og til brukes denne metoden av periodontolog eller kirurg, for å diagnostisere bihulesykdommer og tilstand på kjeveben, før videre behandling.

c) Ofte brukes denne metoden i diagnostikk av vanskelige tilfeller for tannrotbehandling (endodontisk behandling) - f. eks. for å lokalisere et avbrukket tannlegeverktøy eller for å finne en ekstra tannrotkanal osv.(Til dette brukes det mikrotomografi – CBCT).

 Vi har nyeste modellen av computertomografi (forkortet CT) og tilby 3D bilder til bein eksaminasjon. Du får alt hos oss uten ventetid!

 

Mikrotomografiske bilder utføres med KODAK 8100 3D (CBCT). Disse bildene gjelder kun utvalgte kjevedeler i den høyeste oppløsningen tilgjengelig på markedet, ved bruk av en minimal stråledose.

Våre pasienters helse og trygghet er viktigst for oss, derfor bruker vi det mest teknologisk avanserte utstyr, som gjør det mulig å utføre behandling med 75-90 % redusert røntgenstråledose (dosekontrollsystem).

I tillegg bruker vi intern kvalitetskontroll med månedlige grunnprøver og årlige spesialistprøver, som har som formål å sjekke riktig funksjon og trygghet av vårt radiologiske utstyr.

Avgjørelse om røntgenundersøkelse tas av lege, som først samler inn helseopplysninger om pasienten.

Graviditet er kontraindikasjon mot denne undersøkelsen. Dersom undersøkelsen er absolutt nødvendig under graviditeten, er det nødvendig med maksimal beskyttelse av fosteret.

Pris på tomografisk undersøkelse av tenner – tannrøntgen – 75 EU.

Tannrøntgen 3D tomografi

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Tannrøntgen-3D tomografi

Tannrøntgen - moderne 3D tomografi

 

 

 

Ring oss nå
×

Hallo!

Klikk på en av våre representanter nedenfor for å chatte på WhatsApp eller send oss ​​en e-post til office@implantis.com.pl

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?