Trygt bytte fra amalgam til hvite fyllinger

Bør man bytte ut amalgamfyllinger - mørkegrå amalgamplomber?
Bør man bytte ut amalgamfyllinger - mørkegrå amalgamplomber?

Implantis , Tannlege i Oslo

Stadig flere pasienter spør om amalgamfyllinger er trygge for tennene. Pasienter er atskillig mer bevisste på sin tannhelse i dag, og blir ofte urolige av det faktum at de gamle og mørkegråe amalgamplomber, som for noen år siden var et vanlig fyllingsmateriale på tannlegeklinikker, er en blanding av kvikksølv, sølv, tinn, kobber og av og til sink.

En del pasienter har bestemt seg for å kvitte seg med amalgamfyllinger og bytte dem ut med hvite fyllinger. Resten av pasientene er ennå ikke klar over at det er lurt å skifte ut gamle amalgamfyllinger.

Amalgam fyllynger

CLINISKE CASES – LES MER …

Amalgamfyllinger, de mørkegråe amalgamplomber, er blant de eldste tannfyllinger som ble brukt av tannleger, på grunn av sin lave pris. Fra den 1.1.2008 ble det i Norge innført totalforbud mot amalgam som tannfyllingsmateriale.

Amalgam som tannfyllingsmateriale brukes heller ikke på Implantis i Kraków.

De største ulempene med amalgamfyllinger:

– De binder seg ikke fast til emalje og dentin – samt at amalgam utvider seg når det herder, noe som skaper press på tannen.

– For å sette inn en amalgamfylling måtte tannlege lage et betydelig større hull i tannen, og det ble mindre tannsubstans igjen.

– De gir en mørk og uestetisk farge.

– De forårsaker misfarging av tenner.

– De overfører temperatur effektivt, som betyr at pasienten kan kjenne smerte ved inntak av varm eller kald mat og drikke.

– Amalgamfyllinger krever sement som underlag.

– Det oppstår elektrokjemiske reaksjoner mellom både elementene i selve amalgamet og mellom amalgamet og de ulike metaller i protese eller krone.

Trygt bytte fra amalgam til hvite fyllinger

På grunn av det faktum at amalgamfyllinger er giftige og mangler helsebringende effekt, byttes de i dag ut med hvite fyllinger som er trygge for oss.

Tannen renses for plakk og flekker før amalgamfyllingen fjernes.  I bedøvelse blir tannen isolert fra miljøet i munnhulen og amalgamfyllingen fjernes med et diamantbor.

Alle amalgamrester blir sugd ut av et avsug, separert fra alle andre rester, og tømt i en spesiell beholder som blir sendt til et spesialistmottak for amalgamhåndtering.

DGOI PSI ICOI

Tannlege i Oslo

Implantis Tannklinikk

Rotfylling

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Av tannbehandling i IMPLANTIS – Tannklinikk i Krakow

tannlege i Krakow

ettet tannbehandling i IMPLANTIS – Tannklinikk i Krakow

Implantis i Krakow, tannlege i Krakow

Med hovedkontor i vakre og magiske Krakow, tannklinikk i Krakow – IMPLANTIS et komplett utvalg av tannbehandling til internasjonale pasienter.
• porselen broer
• tannimplantater
• porselen kroner
• Hvite komposittfyllinger
• porselen skallfasetter
• proteser
• rotfylling med mikroskop
• Kirurgisk fjerning av tenner
• skalering, sandblåsing og bleking
• intravenøs og oral sedasjon

Vi hjelper deg å få smilet ditt tilbake til en overraskende rimelig pris og i en hyggelig atmosfære. For å sørge for at dere er godt informert om behandlingsprosessen, tilbyr vi en gratis førstegangs behandlingsplan og prisoverslag – Tannklinikk i Krakow.

Tannlege i Oslo

.

 

 

 

 

 

Trygt bytte fra amalgam til hvite fyllinger

Ring oss nå
×

Hallo!

Klikk på en av våre representanter nedenfor for å chatte på WhatsApp eller send oss ​​en e-post til office@implantis.com.pl

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?